Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Ce trebuie să conțină rucsacul pentru schi de tură?

Turele la munte cu schiurile de tură sunt deosebite! În primul rând peisajul este de vis, albul imaculat al zăpezii fiind de poveste, chiar și când vremea este mai puțin însorită. Însă așa cum bine știm, “iarna nu-i ca vara”. Pe vreme caldă bagajul l

Turele la munte cu schiurile de tură sunt deosebite! În primul rând peisajul este de vis, albul imaculat al zăpezii fiind de poveste, chiar și când vremea este mai puțin însorită. Însă așa cum bine știm, “iarna nu-i ca vara”. Pe vreme caldă bagajul luat pe munte poate fi mai sumar. Însă iarna trebuie să avem la noi o listă importantă de echipament, câteva dintre obiecte fiind chiar obligatorii într-o excursie la schi de tură. Mai mult, este important să avem la noi și haine de schimb, cum ar fi mănușile sau primul strat de haine. Acesta se îmbibă de transpirație la deal, iar când vei porni spre vale îți va fi frig dacă nu ai apucat să te usuci în prealabil, sau să te schimbi cu ceva uscat.

Citește lista de mai jos cu echipament și analizeaz-o cu atenție. Vezi dacă îți lipsește ceva și fă tot posibilul ca la următoarea ieșire la schi de tură să nu-ți lipsească nimic, cum ar fi transcieverul sau kitul pentru avalanșă. Este important nu doar pentru tine, dar și pentru colegii de tură. În cazul în care cuiva îi lipsește ceva, poți suplini tu din echipamentul de rezervă.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.