Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Care sunt cele mai bune mănuși Ski Trab pentru schi de tură?

Ski Trab produce o varietate de mănuși de schi de tură de înaltă calitate, adaptate pentru diverse stiluri și condiții de schi. În general, cele mai bune mănuși Ski Trab sunt cele care îndeplinesc cerințele și preferințele individuale ale fiecăruia d

Ski Trab produce o varietate de mănuși de schi de tură de înaltă calitate, adaptate pentru diverse stiluri și condiții de schi. În general, cele mai bune mănuși Ski Trab sunt cele care îndeplinesc cerințele și preferințele individuale ale fiecăruia dintre noi. Cu toate acestea, câteva modele sunt mai populare.

Mănuși Skitrab MAGICO.2: sunt mănuși cu degete anatomice pentru schi de tură, preformate și acoperire din piele. Întăriturile din piele pe palmă și în jurul degetului mare le fac atât confortabile, cât și foarte rezistente. Sunt extrem de călduroase mulțumită căptușelii Primaloft Gold de 133 g. Membrana internă asigură o barieră de impermeabilizare completă (7000/7000) oferind standardul de căldură Thermoplus 3000.

Mănuși Skitrab MAXIMO MITT: este o mănușă inovativă, cu degetele Polartec și husă Mitten, care o fac ideală pentru toate condițiile meteo. Întăriturile din piele pe palmă și în jurul degetului mare le fac atât confortabile cât și rezistente la uzură. Capacul ce asigură extra protecția degetelor este proiectat să fie pus dintr-o mișcare rapidă și ușoară. Căptușeala este lână Polartec Powerstretch.

Mănuși Skitrab GARA LITE PLUS: este o mănușă ușoară care totuși oferă căldură, foarte confortabilă, cu întărituri anatomice din piele. Vine cu husă termică specială pentru degete, ce poate fi pusă într-un buzunar special pe partea din spate a mănușii. Exteriorul este din țesătură lycra în timp ce palma oferă respirabilitate fiind și rezistentă la apă.

Mănuși Skitrab MAESTRO: sunt mănuși pentru schi de tură ce vin cu strat protector format din căptușeală internă combinată cu Britex. Degetele mănușii au formă anatomică pentru confort fiind întărite cu lycra și material Amara pe palmă și în jurul degetului mare. Manșetele sunt din Airprene, un material elastic și rezistent la umezeală. Și palma este întărită pentru a fi rezistentă și la uzura pe care mânerul bățului de schi o face în timp.

În final, cea mai bună pereche de mănuși Ski Trab pentru tine depinde de preferințele individuale, de stilul tău de schi și de condițiile meteo și de zăpadă în care vei folosi mănușile. Este recomandat să încerci mai multe modele și să alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale specifice.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.