Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

CUBE Cubie 180 SLX Teamline se prezintă!

Inspirată din gama de mtb-uri pentru adulți, CUBE Cubie 180 SLX este o adevărată bicicletă off-road în miniatură. Este echipată cu frâne v-brake față și spate, cu manete mici pentru a se potrivi mâinilor mici. Lanțul este în întregime protejat, pent

Inspirată din gama de mtb-uri pentru adulți, CUBE Cubie 180 SLX este o adevărată bicicletă off-road în miniatură. Este echipată cu frâne v-brake față și spate, cu manete mici pentru a se potrivi mâinilor mici.

Lanțul este în întregime protejat, pentru ca cel mic sa nu se murdărească când nu este atent, anvelopele Schwalbe fiind poate chiar la fel ca cele de pe bicicletele părinților.

Manevrabilitatea a fost gândită să fie distractivă și sigură și poți fi sigur că această bicicletă pentru copii a trecut fără probleme teste interne de siguranță de la Cube.

Tinerii poate sunt ei mici, dar știm că sunt în stare să „chinuie” bine bicicletele. Din acest motiv cadrul și furca bicicletei CUBE Cubie 180 SLX au fost construite cu aceeași atenție cu care sunt făcute bicicletele Cube pentru adulți. Aliajul 6061 din aluminiu ușor și robust este integrat într-o structură care este ușor de folosit, dar suficient de robustă pentru a rezista la entuziasmul și energia micilor bicicliști. CUBE Cubie 180 SLX este un mtb adevărat, redus la elementele esențiale și suficiente unui “mic războinic”.

CUBE Cubie 180 SLX Teamline este disponibilă în magazinul nostru din Baia Mare la prețul de 2245 lei sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.