Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

CUBE Access WS Pro în culorile Rubymetal Pink te va cuceri!

Nu de puține ori este dificilă alegerea unei biciclete. Sunt o mulțime de mărci și modele, fiecare cu echipare diferită. Ca să nu mai vorbim despre culori, primul aspect care, de ce nu, te atrage când descoperi un model nou de bicicleta. Însă puține

Nu de puține ori este dificilă alegerea unei biciclete. Sunt o mulțime de mărci și modele, fiecare cu echipare diferită. Ca să nu mai vorbim despre culori, primul aspect care, de ce nu, te atrage când descoperi un model nou de bicicleta. Însă puține biciclete ajung să fie de nivelul acestui CUBE Access WS Pro, cu cadru de damă, a cărei culoare este chiar specială, numele oficial fiind „Rubymetal Pink”.


(foto Finn.no)

Echiparea bicicletei este echilibrată, CUBE Access WS Pro reușind astfel să mențină și prețul accesibil. Spre exemplu transmisia Shimano 2x9 este suficientă inclusiv pentru a putea participa la un concurs, în timp ce furca SR Suntour XCM, netezește denivelările suficient încât să poți pedala liniștită.

Însă cu viteza mare trebuie să vină și frânele bune, iar din acest punct de vedere CUBE Access WS Pro stă iarăși bine, pentru că este echipată cu frâne hidraulice pe disc Shimano. Iar pentru că știm că viteza sau confortul nu înseamnă mai nimic fără să ai controlul asupra lor, bicicleta este echipată cu anvelopele Schwalbe Smart Sam, Active, de 2.25”, care vor oferi aderența de care ai nevoie, inclusiv pe viraje.

Bicicleta CUBE Access WS Pro are prețul de 3.855 lei și este disponibilă în magazinul nostru din Baia Mare sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.