Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

CUBE AIM PRO 2023, mtb-ul clasic!

Cube este cel mai important producător de biciclete din Europa, iar mtb-ul CUBE AIM PRO este unul dintre cele mai importante și populare modele ale lor, chiar dacă este adresat începătorilor. Greutatea bicicletei se învârte în jurul valorii de 14,7 k

Cube este cel mai important producător de biciclete din Europa, iar mtb-ul CUBE AIM PRO este unul dintre cele mai importante și populare modele ale lor, chiar dacă este adresat începătorilor. Greutatea bicicletei se învârte în jurul valorii de 14,7 kg, variind puțin în plus sau în minus în funcție de mărimea cadrului. Această greutate este normală pentru categoria din care face acest mtb, alte biciclete cu echipare similară fiind mai grele.

Unghiul furcii este de 68,5 grade ceea ce se traduce printr-o manevrabilitate echilibrată a bicicletei, nici prea agresivă, dar nici prea monotonă.

CUBE AIM PRO 2023, cu 16 viteze, se remarcă prin confortul pe care îl oferă la ture pe distanțe lungi și teren moderat denivelat. De asemenea, deși bicicleta nu este gândită să participi cu ea la concursuri, o poți folosi la antrenamente, chiar și dificile, pentru a ajunge la nivelul de fitness cerut de rigorile unei competiții adevărate de off-road.

CUBE AIM PRO model 2023 este disponibil în magazinul nostru din Baia Mare la prețul de 3.199 lei sau direct online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.