Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Bikeradar despre casca Scott Argo Plus – O cască de top și accesibilă

Revista de ciclism Bikeradar a testat casca Scott Argo Plus, o cască destinată segmentului mtb și trail. Este o cască cu nivel superior de confort, accesibilă și cu un sistem ușor de folosit pentru fixare pe cap. „Chiar dacă este o cască pentru cicl

Revista de ciclism Bikeradar a testat casca Scott Argo Plus, o cască destinată segmentului mtb și trail. Este o cască cu nivel superior de confort, accesibilă și cu un sistem ușor de folosit pentru fixare pe cap.

„Chiar dacă este o cască pentru ciclism relativ accesibilă ca preț, Scott Argo Plus oferă multe caracteristici utile care o fac să fie și mai bună per total, devenind un contracandidat serios la titlul de “cea mai bună cască de mtb”, spun redactorii de la Bikeradar după ce au testat-o.

Scott Argo Plus are o carcasă din spumă EPS îmbunătățită cu sistemul MIPS, impresionant ținând cont de prețul destul de bun. MIPS ajută la separarea impactului rotațional asupra capului în timp ce spuma EPS se descurcă bine când vorbim de impact direct asupra capului.

Cozorocul căștii nu este reglabil pe înălțime însă este bine poziționat ca să nu fie nevoie, fiind eficient. Este lung și suficient de jos pentru a oferi protecție reală și împotriva soarelui, dar și împotriva ploii, fără să împiedice privirea.

Recenzia a fost publicată în revista Bikeradar și poate fi citită în întregime aici. Casca Scott Argo Plus este disponibilaă la magazinul nostru Ski & Bike Centre în patru variante de culoare la prețul de 500 lei și în două variante de culoare, pentru copii, la prețul de 400 lei.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.