Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Betele Skitrab pentru schi de tură

Având sediul în stațiunea italiană Bormio, Skitrab a lansat prima sa pereche de schiuri încă din 1946. Împrumutând materiale și tehnici din industria aerospațială, compania produce schiuri, accesorii și echipament de cea mai bună calitate și performa

Având sediul în stațiunea italiană Bormio, Skitrab a lansat prima sa pereche de schiuri încă din 1946. Împrumutând materiale și tehnici din industria aerospațială, compania produce schiuri, accesorii și echipament de cea mai bună calitate și performanță, reușind o combinație impresionantă între greutate și durabilitate.

bete telescopice schi de tura

Semnătura prin care recunoști schiurile de tură Skitrab este construcția fagure cu 14 straturi Aramidă. Aceste schiuri domină, în mod constant, podiumurile de Cupă Mondială la evenimentele de skimo.

Însă pe lângă schiuri, Skitrab este specializat în toate celelalte echipamente care țin de schiul de tură, cum sunt și bețele telescopice.

Spre exemplu betele telescopice cu patru segmente (36 cm) din carbon, sunt extrem de ușoare, dar și rezistente. Mânerul este acoperit cu spumă ușoară și aderentă, în timp ce vârfurile bețelor sunt armate cu cap vidia, bețele având un rol dual ski/trekking, ideale iarna, dar și vara.

Greutatea de 210 grame le face să fie potrivite nu doar iarna la schi de tură, ci și vara la alergare montană. Segmentele din carbon au o lungime totală de 36 cm când sunt complet pliate, iar extinse ajung de la 115 la 135 cm.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.