Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Arva EVO5 recomandat de revista Beaconreviews în testul lor

Când ieși la schi de tură nu poți pleca fără transciever. Evident, nu poți pleca nici fără schiuri sau piei de focă, însă fără transciever ai putea fi tentat să pleci, însă ai face o mare greșeală, mai ales dacă tura trece prin zone predispuse la ava

Când ieși la schi de tură nu poți pleca fără transciever. Evident, nu poți pleca nici fără schiuri sau piei de focă, însă fără transciever ai putea fi tentat să pleci, însă ai face o mare greșeală, mai ales dacă tura trece prin zone predispuse la avalanșă.

Revista Avalanche Beacon Rreviews a testat transcieverul EVO5 al producătorului francez Arva, iar concluziile lor sunt foarte bune. Evo5 este cel mai mic transciever al francezilor, prețul fiind, și acesta, accesibil, transcieverul neincluzând și un ham. Față de modelele mai avansate, Arva EVO5 are o rază de căutare de 50 m, comparativ cu 70 m cât are Arva NEO+.

„ARVA Neo5 are un preț competitiv”, spun redactorii care l-au testat. “Este un transciever mic cu ecran intuitiv și interfață ușor de înteles. Are recepție bună deși câteodată mai anunță un semnal înainte de a-l confirma cu adevărat. Trece înapoi în modul “transmitere” dupa 8 minute, funcție care nu poate fi anulată. Oprirea transiceverului trebuie confirmată prin apăsarea unui buton, lucru mai puțin comun.”

Recenzia a fost publicată în original în revista Avalanche Beacon Rreviews și poate fi citită în întregime aici. Transcieverul ARVA Neo5 este disponibil în magazinul nostru din Baia Mare la prețul de 1.200 lei, iar varianta ARVA Veo5 V2 este disponibilă la prețul de 1.325 lei.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.