Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

„Excelentă manevrabilitate şi performanţă”, spune Road.cc despre noua Specialized CruX Elit

Ciclocrosul Specialized CruX Elit a fost testată de revista Road.cc, verdictul fiind cât se poate de relevant

Ciclocrosul Specialized CruX Elit a fost testată de revista Road.cc, verdictul fiind cât se poate de relevant. „Manevrabilitate excelentă şi performanţă”, spun redactorii. CruX Elit de damă este o bicicletă foarte capabilă, precisă şi deosbită când o priveşti.


„Manevrabilitatea şi direcţia sunt foarte bine calibrate pentru cerinţele concursurilor de ciclocros”, mărturisesc redactorii. „Direcţia este extrem de precisă atunci când te concentrezi să iei un viraj, nu primeşti niciun fel de ezitare din partea ei”. Merge precis şi se duce acolo unde o îndrepţi, întrucât nu pare să îi fie greu nici în virajele strânse, aşa cum se întâmplă des la ciclocros.


„Postura şi complianţa sunt bune pe teren accidentat. Concursurile de ciclocros nu vor fi niciodată o experienţă confortabilă, dar pe Specialzied Crux primeşti suficient confort cât să nu devină totul un coşmar”, spun redactorii în timp ce testează bicicleta de ciclocros. Specialized CruX Elit este o bicicletă de ciclocros capabilă, rapidă şi lină atunci când şi terenul devine dificil, căreia i s-a aplicat o culoare ce va întoarce capete.


Recenzia a fost publicată în original în revista Road.cc şi poate fi citită în înteregime aici. Bicicleta Specialized CruX Elit este disponibilă la Ski & Bike Centre la preţul de 15.499 lei, în varianta cu cadru din carbon.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.