Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
bike-ski.ro
Schi de tură
Clapari schi de tura
Clapari schi de tura Scarpa F1 LT
Adaugă la favoriteProducător >>
Clapari schi de tura Scarpa F1 LT
-596.00 Lei

Clapari schi de tura Scarpa F1 LT

3,495.00 Lei-17%2,899.00 Lei

SKU: 12172-500 30

Model: 12172-500

Cantitate:

Descriere

Clapari schi de tura Scarpa F1 LT

 

 

Pentru toți schiorii care caută lejeritate

Compatibilitate: legare TLT (Optimazed Touring Pivot - 1mm).

Utilizator: schi-alpinisti cu experiență, care iubesc urcarea rapidă și coborari tehnice.

Plus: cel mai ușoar clapar de tur alpin, conceput pentru a face față ascensiunilor și coborârilor dificile în toate condițiile.

Fabricat în Asolo (Italia).

 

GREUTATE 990 g - Mărimea 27

Catarame 2

 

CARACTERISTICI

GHEATĂ LITE SHIELD TECH

Gheta este construită din două țesături diferite; mareste protectia si izolatia pe zona cea mai critica si sensibila. Banda elastică superioară menține întotdeauna poziția verticală pentru confort la mers fără puncte de presiune.

CADRU 3D LAMBDA Dezvoltat pentru a crește rigiditatea și rezistența la torsiune, cadrul 3D Lambda permite reducerea grosimii carcasei pentru o greutate minimă.

MECANISM DE SKI/MECANISM DE PASIRE SPEED LOCK LT Conceput special pentru manseta acestui model, cu posibilitatea de a regla 3 pozitii diferite de inclinare inainte. Pârghia se blochează eficient și rapid în cârligul instalat pe carcasă. Designul simplu și curat al cârligului nu lasa acumularea de zăpadă sau gheață în timpul activității.

SISTEM DE ÎNCHIDERE ÎNCHIDERE RAPIDĂ O singură cataramă și o curea Velcro® cu o grafică de referință, care garantează o închidere rapidă și precisă. Puteți avea două potriviri diferite, potrivite atât pentru urcare, cât și pentru coborâre, schimbând doar poziția cataramei și menținând aceeași închidere Velcro®, pentru o setare unică.

Cureaua detasabila Închiderea cu bandă Velcro® oferă cea mai bună înfășurare a manșetei; are un suport de curele cu cârlig din spate, care poate fi îndepărtat dacă este necesar.

SISTEM BOA® FIT Sistemul Boa® Fit oferă agilitate, răspuns și control îmbunătățiți și vă aduce mai aproape de echipamentul dumneavoastră. Ghidajele ascunse permit o reglare precisa a inchiderii pe orice tip de volum de picioare

SPOILER LT Spolier LT permite personalizarea în continuare a înclinării înainte cu încă 2°. Ajută la creșterea suportului din spate pentru a îmbunătăți transmiterea impulsului către schi la coborâre.

CADRU GRID TEH Designul particular al grilajului manșetei întărește partea din spate prin creșterea transmiterii forței în mișcarea de flexie înainte a piciorului. Panourile moi nituite ajută la fixare și îmbunătățesc înfășurarea tibiei.

ZEPPA LT Noul zeppa situat sub picior între carcasă și căptușeală oferă o potrivire și o senzație mai confortabilă cizmei. Combinația dintre noul material și grosimea permite un volum mai mare în carcasă și asigură un confort mai mare mai ales pentru utilizarea pe tot parcursul zilei.

Căptușeli TOUR LT Căptușeală realizată cu spumă Intuition. Construcție cu limbă cu bandă elastică pe căpută. Panoul flexibil din spate cu panoul flexibil pe limbă oferă mai multă agilitate și capacitate de mers pe jos. Velcro de pe limbă permite reglarea corectă a ghetului și așezarea corectă a limbii căptușelii. Bucla dublă de tragere facilitează montarea. Pe manșeta din spate există un plasture Velcro specific pentru atașarea spoilerului.

 

Review-uri
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2023 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.