Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Specialized Levo SL testată de Bicycling.com

Revista Bicycling.com a testat noul mtb electric Specialized Levo SL și a stabilit că este o bicicletă mai puțin puternică, mai ușoară și mai suplă decât alte mtb-uri electrice

Revista Bicycling.com a testat noul mtb electric Specialized Levo SL și a stabilit că este o bicicletă mai puțin puternică, mai ușoară și mai suplă decât alte mtb-uri electrice clasice cu motoare puternice. Mai mult, redactorii spun despre noua Levo SL că „acolo unde alte mtb electrice tipice sunt macete, Specialized Levo SL este bisturiu”.


foto Bicycling.com

Specialized Levo SL face parte din noua generație de mtb-uri electrice la care, în loc să se folosească mai mult – mai multă baterie, mai multă putere, greutate mai mare, motor mai mare, Specialized, cu al său Levo, a ales să devină mai “suplu”. Așadar, în loc de mai mult, Levo SL folosește mai puțin, rămânând însă un mtb 29er electric full-suspension cu suspensii de 150 mm, super capabil. Bicicleta are la bază modelul Specialzied Stumpjumper.

„În teren bicicleta se simte bine echilibrată”, spun redactorii care au încercat-o. „Suspensie excelentă și echipare impresionantă. Levo SL se mișcă mai mult ca un mtb normal, decât unul electric. La alte electrice motorul este atât de puternic încât experiența este cu totul alta.”

Încheierea recenziei este cât se poate de grăitoare. „Acolo unde mtb-ul electric tipic este o macetă, Levo SL este un bisturiu”, mărturisesc redactorii. „Este un instrument ușor și precis, pe care îl manevrezi cu ușurință pe teren tehnic. Există în continuare suficientă putere în motor, dar puterea este livrată subtil și lin, Levo SL fiind atât de ușor încât nu este nevoie de forță brută pentru a-l pune în mișcare.”

Recenzia a fost publicată în original în revista Bicycling și poate fi citită în întregime aici.

 

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.