Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Rezultate excelente la testul Freerider.ro pentru mănușile Skitrab K LIGHT EVO Wool 2.0

Părea la un moment dat, acum în martie, că sezonul de iarnă s-a încheiat. La deal și câmpie apăruseră ghioceii, însă la altitudine zăpada încă domnea

Părea la un moment dat, acum în martie, că sezonul de iarnă s-a încheiat. La deal și câmpie apăruseră ghioceii, însă la altitudine zăpada încă domnea. Însă recent un nou val de frig și zăpadă a venit și în zonele mai joase ale țării, așa că ne putem continua nestingheriți, mai departe, escapadele în natură.

Schiul de tură a cunoscut o creștere serioasă în 2020 și nu s-a oprit nici în 2021. Dimpotrivă, a crescut simțitor. Site-urile de socializare sunt pline cu poze din turele de schi de tură, lucru care poate doar să ne bucure. Însă pentru a avea la munte o experiență frumoasă și plăcută, este nevoie de echipament performant și confortabil, care să te protejeze de frig.

Recent revista românească de ciclism și outdoor, Freerider.ro, a testat mănușile K LIGHT EVO Wool 2.0, mănuși produse de renumita marcă itlaiană dedicată schiului de tură, Skitrab. Mănușile au impresionat prin confortul oferit, potrivirea perfectă pe mână și în primul rând, prin performanțele foarte bune de protecție la frig.

„Pe scurt, lăsând la o parte faptul că aceste K Light EVO sunt extrem de confortabile și plăcute să le porți pe mână, au și protejat foarte bine de frig, chiar și la minus multe grade”, spune Dan Mazilu, redactorul Freerider care a realizat testul.

În articol sunt detaliate specificațiile tehnice ale mănușilor, cum ar fi faptul ca au certificare Thermoplus 3000, ceea ce le face performante și la -15 grade, mulțumită materialelor din care sunt fabricate, dar mai ales datorită umpluturii din lână.

„Am folosit aceste mănuși mai multe luni de zile, la multe ture de schi de tură, în condiții meteo destul de dure în munți, începând cu Bucegi, continuând cu Ciucaș și încheind cu ceva altitudine mare în Făgăraș, și pot spune că s-au descurcat excelent”, spune Dan. „Căptușeala internă este extrem de confortabilă și plăcut de simțit la mână. Totul este moale și plăcut la atingere”, mai adaugă el.

Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Mănușile Skitrab K LIGHT EVO Wool 2.0 au un preț recomandat de 375 lei, însă verifică periodic site-ul nostru pentru a beneficia de reduceri. Spre exemplu, la momentul publicării acestui articol, mănușile au prețul redus la 340 lei. Verifică și celelalte mănuși Skitrab pentru schi de tură și activități de iarnă în general.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.