Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Rezultate bune pentru pieile Colltex Mohair Mix, la testul Outdoor Gear Lab

Revista Outdoor Gear Lab a testat pieile pentru schi de tură Colltex Mohair Mix, iar rezultatul a fost cât se poate de bun

Revista Outdoor Gear Lab a testat pieile pentru schi de tură Colltex Mohair Mix, iar rezultatul a fost cât se poate de bun. “Adeziv tenace, pe material flexibil și ușor, cu partea aderentă reglată să ofere echilibru între aderență și alunecare, într-un mod în care majoritatea schiorilor îl apreciază”, spun redactorii care au dus la capăt recenzia.


Ei continuă: „Nu vei fi dezamăgit de aceste piei. Mai ales dacă pentru tine contează mult adezivul care se lipește bine. Aici Colltex este lider. Acestea sunt cele mai lipicioase piei pe care le știm”.

Așa cum este deja cunoscut, adezivul puternic are avantaje și dezavantaje. Pe de o parte nu-ți vei mai face probleme că se dezlipesc pieile în timpul mersului, dar pe de altă parte îți va fi mai greu sa le dai jos la tranziții. Mulțumită compoziției cu 65% mohair și 35% material sintetic, aceste piei sunt optimizate să ofere performanță echilibrată, iar per total, pieile sunt ușoare și compacte.


Pieile Colltex sunt bune spre foarte bune. Alunecă mai bine decât majoritatea și se lipesc de schi mai bine decât majoritatea. „Construcția suplă este ușoară și compactă, dar pieile se pot încurca la tranziții. Ne așteptam ca un astfel de material moale să fie predispus la acumularea zăpezii, între piei și schi, dar adezivul Colltex face o treabă foarte bună și împiedică acest lucru”, completează redactorii.


Recenzia a fost publicată în original pe Outdoorgearlab.com și poate fi citită în întregime aici. Pieile Colltex Mohair Mix au un preț recomandat de 815 lei și sunt disponibile în România prin magazinul nostru din Baia Mare sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.