Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Mănușile SkiTrab – care sunt potrivite pentru mine?

Este greu de spus care parte a echipamentului pentru schi de tură este mai important. Pe munte toate au importanța și rolul lor

Este greu de spus care parte a echipamentului pentru schi de tură este mai important. Pe munte toate au importanța și rolul lor. Este valabil și pentru mănuși, la fel de importante ca orice altă parte a echipamentului de munte pentru iarnă.

Când ești într-o tură de schi de tură, nu este exclus să fie nevoie să ai la tine două perechi de mănuși. Pe de o parte este bine să ai o pereche de rezervă. Nu se știe niciodată dacă o pereche este prea udă și trebuie schimbată, sau ai ghinionul și din greșeală ți le zboară vântul pe munte. Se poate întâmpla.

Dar ai nevoie de două perechi pentru tura în sine – o pereche mai subțire, pentru mersul la deal și o pereche groasă, pentru creastă sau platou sau când ai început coborârea. SkiTrab este unul dintre cele mai dedicate mărci în privința schiului de tură. Lideri fiind pe zona schiurilor și legăturilor de tură, italienii au creat și restul de echipament pentru munte, necesar și potrivit condițiilor dificile de vreme de la altitudine.

 

Skitrab Maestro.2

Intervalul dintre -15 si -5 este cel optim la mănușile Skitrab Maestro.2. Rezistente la vânt și ploaie, și căptușite cu lână călduroasă elvețiană la interior și protejate cu piele robustă de capră pe palmă, Skitrab Maestro.2 îți vor proteja la rândul lor mâinile foarte eficient în turele de schi de tură. O specificație foarte utilă este și “fereastra” pentru ceas, poziționată pe manșetă și care îți permite să vezi cât este ora fără să fie nevoie să tragi mănușa prea mult de pe mână. Prețul recomandat este de 420 lei, dar atenție și la reducerile de sezon!


 

Skitrab MAGICO.2

Robust, și super protecție la frig! Asta putem spune pe scurt despre mănușile Skitrab MAGICO.2 pentru schi de tură, sau pentru orice activitate în natură, iarna. Fabricate din piele și poliester, cu căptușeală Primaloft Gold și impermeabilitate 7000 mm, Skitrab MAGICO.2 au certificare Thermoplus 3000, care înseamnă căldură și la -15 grade. Skitrab le garantează însă chiar până la -23! Prețul recomandat este de 580 lei, dar atenție și la reducerile de sezon!


 

Skitrab MAXIMO MITT

Degete cu căptușeală Polartec, husă suplimentară pentru frig căptușită, palmă întărita cu piele de capră, manșetă din neopren, ștergător pentru nas, compatibil ecran tactil, fereastră pentru ceas și protecție la frig între -20 și -10 grade! Pe scurt: Skitrab MAXIMO MITTPrețul recomandat este de 490 lei, dar atenție și la reducerile de sezon!


 

Skitrab GARA EVO World Cup

Când se face prea frig, sau începe vântul să bată prea tare, peste mănușile Skitrab GARA EVO World Cup poți trage husa de vânt inclusă. Când nu o folosești, aceasta stă frumos împăturită în buzunărașul special. Deștept! Pentru -15 / -5 grade. Prețul recomandat este de 395 lei, dar atenție și la reducerile de sezon!


 

Skitrab Overglove

Plăpumioară pentru mână. Așa poți descrie pe scurt supramănușile Skitrab Overglove, mulțumită confortului sublim și căldurii pe care o reține. Deși sunt supramănuși, ele pot fi folosite și ca mănuși normale. Au opțiunea de a putea scoate afară doar degetele, caracteristică excelentă când vrei să faci o poză, și nu trebuie să mai dai toată mănușa jos. Prețul recomandat este de 395 lei, dar atenție și la reducerile de sezon!


 

Skitrab Maestro

Dacă ești pe final de iarnă și zăpada începe să fie mai rară, atunci ai nevoie de mănuși în care nu vei face saună. Skitrab MAESTRO este modelul recomandat pentru temperaturi de la 0 grade la -10. Construite din nailon moale și rezistent, cu întărituri din teflon Dupont, Skitrab Maestro sunt potrivite pentru temperaturile moderate, mulțumită interiorului dublu din Primaloft. Aderența pe bățul de schi este asigurată de palma din piele Pittard cu inserții din silicon. Prețul recomandat este de 210 lei, dar atenție și la reducerile de sezon!


 

Skitrab Gara LITE

Pentru primăvară, toamnă sau pentru urcările rapide pe munte cu schiurile, Skitrab Gara LITE sunt mănușile recomandate. Subțiri, dar suficient de eficiente pentru a asigura protecția termică, mănușile îți protejează mâinile de frig, atunci când și corpul tău generează căldură în timpul unei urcări serioase. Temperatura optimă de utilizare a acestor mănuși este de tot -10 – zero grade, ca la modelul Maestro, însă Gara LITE, având un strat exterior softshell windproof, oferă protecție similară cu mai puțin material. Prețul recomandat este de 269 lei, dar atenție și la reducerile de sezon!


Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.