Splitboard FTWO Respect + legaturi

  • 4.500,00RON


Opţiuni disponibile


EXPERIENȚE MONTANE DEOSEBITE.

Split Respect este proiectat mai clasic, nu numai pentru Zilele Mari - strălucește în condiții de primăvară și traversari de gheață. O placă pentru aproape toate condițiile, nu doar pentru băieții buni.

Splitboard Respect vine cu o formă Direcțională si sunt ușor de asamblat și vă oferă o bună flotabilitate. O formă clasică și cea mai versatilă de snowboard. Un mod usor de condus cu un nas ușor mai lung decât Coada. Popul se concentrează în coadă și oferă o mulțime de flotabilitate și control pe orice teren și pe orice vreme.

Rezultatul unei faze lungi de dezvoltare, curba de pre-încărcare adaptivă a mașinii Vario Camber oferă o manevrabilitate uimitoare și foloseste întregul potențial de stabilitate.

Flexibilitatea asigură un răspuns rapid de la placă și un transfer direct de putere al mișcărilor. Este specificat cu un 7/10, astfel încât să vă garantați o liniște absolută la viteză mare, fără a pierde plăcerea de a conduce!

Construcție

Realizarea de inovații tehnologice și o calitate constantă a producției se poate realiza numai prin meșteșugari la cel mai înalt nivel, fără compromis: prin urmare, F2 înseamnă "HAND Made in Europe"!

Etichete: Splitboard trans FTWO Respect + legaturi