• Bicicleta de oras Romet ART NOVEAU 3 Negru/Portocaliu

Bicicleta de oras Romet ART NOVEAU 3 Negru/Portocaliu

  • 1.359,00RON


Bicicleta de oras a incetat sa mai fie doar un mijloc de transport convenabil, aceasta incepand sa complementeze perfect stilul de viata al utilizatorului permitandu-i acestuia sa se exprime intr-un mod unic.

Colectia Romet City 2018 pastreaza modelele de succes existente, insa aduce schimbari radicale in materie de design. Am inbunatatit corelatia culorilor la accesorii si componente pentru toata gama de oras, ridicand astfel standardele in privinta bicicletelor urbane. Multumita acestei abordari, gama Romet City devine eleganta si atractiva, in ton cu trendurile curente.

Arkus & Romet Group este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 70 de ani. Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii.
Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente, cum ar fi noua generatie de suspensii Swift Link 2, tehnologia Boost si cauciurile premium, extra-aderente din gama Plus. Procesul de proiectare include modelare si printrare 3D, precum si analize detaliate de rezistenta, ducand la dezvoltarea unui prototip pregatit sa intre in etapa de testare.
Linia de productie moderna si complet automatizata asigura o calitate excelenta a produsului finit.
Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor. Multumita flexibilitatii si experientei indelungate in productia de biciclete, firma Arkus & Romet Group a devenit unul dintre cei mai mari producatori din Europa.
Bicicletele Romet 2018 au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari.

Caracteristici bicicleta
Angrenaj Cyclone CTL 38T 170 mm
Anvelope 700×35
Butuc fata Shimano Dynamo 3000 3N
Butuc spate Shimano Nexus 3
Cadru Aluminiu
Culoare Negru/Portocaliu
Frana fata Pe janta
Frana spate In torpedo
Frane Promax TX-123D / Torpedo
Furca Cu suspensie
Greutate 16.4kg
Jante Duble din aluminiu
Manete schimbator Shimano Nexus 3 viteze
Pedale Feimin FP-833 anti-alunecare
Pipa ghidon Reglabila din aluminiu
Roti 28
Sa- Velo 6268

Etichete: Bicicleta de oras Romet ART NOVEAU 3 Negru/Portocaliu