Returnări

Toate produsele comandate şi expediate din magazinul On Ski&Bike Centre, mai exact prin magazinul online bike-ski.ro sunt verificate înainte de a fi trimise pentru a ne asigura că sunt în stare excelentă de folosinţă. În plus, ne luăm măsuri de siguranţă pentru a stabili dacă produsul comandat de către client este, într-adevăr, ceea ce acesta are nevoie, pentru a evita returnările şi perioada de aşteptare pentru schimbarea produsului.

Totuşi, dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi sau consideraţi că produsul comandat nu este cel de care aveţi nevoie, aveți posibilitatea de a returna produsul în decurs de 14 zile de la livrarea acestuia.

Primul pas este completarea acestui formular de returnare. Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare sau de înlocuire a produsului.

Trebuie să ţineţi cont că produsul trebuie returnat în aceleaşi stare în care l-aţi primit. Returul se face pe cheltuiala clientului, deci puteţi apela la orice firmă de curierat doriţi.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare